fbpx

Reciclăm și ne distrăm

Atelier de reciclare creativă în grădină
“Reciclăm și ne distrăm”

Când? În fiecare zi de week-end (Sâmbăta & Duminica)
Grupa de vârstă 4-7 ani (Maxim 10 copii în grupă.)

Ora 11:30 – 12:30

🌿 Într-o lume în care consumăm tot mai multe produse ambalate, ne-am propus să organizăm atelierul de reciclare creativă în grădina Yardinia, unde alături de natură, copiii se vor distra și vor învăța cum să refolosească ambalajele pentru a crea jucării, decoruri sau articole haioase, contribuind astfel la protejarea mediului.
🌿 În timp ce dăm frâu liber imaginației și creativității, micuții artiști vor vedea ce pot realiza cu mânuțele lor, transformând ceva aparent inutil în ceva folositor și atractiv. Astfel, vor afla elemente de bază despre reciclare, cât de important este să protejăm mediul înconjurător și cum să percepem obiectele de unică folosință dincolo de ceea ce par. În cadrul atelierului, vom transforma un obiect ce copii
îl zăresc în casă (cofraj de ouă, sticlă de plastic, cutie de carton, bețișoare de înghețată, cutii de plastic etc.) în articole de joacă și creații artistice pe care le vor păstra ca amintire.

Prețul biletului pentru participarea la atelier este de:
– 40 lei/copil dacă biletul este achiziționat în avans
– 60 lei/copil dacă biletul este achiziționat în grădină

🎨 Materialele sunt asigurate de noi, culorile folosite sunt non-toxice, iar în cazul în care se stropește pe hăinuțe, acestea pot fi spălate cu ușurință la 40° C. De asemenea, micul artist/mica artistă poate lua proiectul final acasă ca amintire.

😍 Beneficiile atelierului de reciclare creativă:
· exersarea abilității de a avea răbdare și concentrare;
· stimularea creativității, imaginației și a simțului estetic;
· dezvoltarea abilităților motrice și indemânării de a lucra cu diferite instrumente în același timp;
· insuflă conștientizarea ecologică și grija pentru mediul inconjurător;
· dezvoltă inteligența emoțională și încrederea în sine;
· învață să fie independenți, să lucreze în echipă și să respecte mediul ce-i înconjoară.

Înscrieri:
Simona Rotaru
📞 0765.144.431
📧 activitati@yardinia.ro

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult

Importanța conexiunilor dintre părinți și copii

Sărbătoriți sfârșitul de an școlar la Yardinia, un loc de vis în Otopeni, la doar 20 de minute de București. Yardinia oferă un spațiu natural și relaxant, perfect pentru socializare și activități recreative. Organizați petreceri de sfârșit de an cu activități interactive, ateliere educative și zone de picnic pentru părinți. Rezervați grădina noastră pentru evenimente speciale, cu prețuri avantajoase și facilități excelente. Creați amintiri de neuitat într-un cadru prietenos și comunitar. Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitați pagina noastră dedicată petrecerilor școlare.

citește mai mult