fbpx
Yoga pentru scolari

Yoga pentru școlari

Pe tine te-au învățat părinții cum să te calmezi?

🌿 Această întrebare a fost adresată părinților în cadrul unui webinar de parenting la care am avut plăcerea să particip. Răspunsul majorității… îl intuim..
Însă, ce a fost, nu mai contează. Ce contează acum este ce putem face mai bine AZI ca părinți/educatori pentru a ajuta copiii să dobândească abilități pentru viață și să devină adulți fericiți, sănătoși și rezilienți care se cunosc mai bine pe sine și cunosc, totodată, și instrumentele utile care le sunt la dispoziție și știu să le folosească în momentele tensionate pentru a reveni la starea de echilibru după momentele tensionate.
🌿 Yoga pentru școlari (6-12 ani) ajută copiii, pe lângă asane, jocuri de dezvoltare personală pe perechi și de grup, să învețe din timp și respirația sănătoasă – lentă, ritmică, profundă, controlată – să folosească toată capacitatea plămânului.
🌿 Cine învață să-și controleze respirația, învață să-și liniștească și mintea.
🌿 În cadrul claselor Yoga pentru copii efectuăm mai multe tipuri de exerciții de respirație: abdominală, de piept și îmbinarea acestora: respirația completă yoga.

1 Iunie – de Ziua Copilului

De 1 Iunie – de Ziua Copilului – vă așteptăm, dragi școlari, la Yardinia din Otopeni de la ora 10:00, în timp ce părinții pot savura o porție sănătoasă de odihnă în grădina plină de verdeață.
Rugăm rezervare la 0753 368 905.
Let’s yoga!💜

Contact:
Simona Rotaru
📞 0765.144.431
📧 activitati@yardinia.ro

Link Înscriere (eveniment Facebook):

Yoga pentru școlari

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult
Consent Preferences