fbpx

Atelier Culinar în grădină

Invitație la
Atelierul culinar din grădina Yardinia

Atelierul are loc începând cu data de 18 Iulie, în fiecare zi de Marți, Miercuri și Joi, de la ora 9:30.

Salut, căutători de Soare și Aventurieri Culinari!
Pregătiți-vă pentru o zi plină de veselie, bunătăți delicioase și o doză de creativitate! Vă invităm la Yardinia, o oază vibrantă de grădină, pentru un Atelier Culinar în grădină.
Cum soarele verii strălucește, vă încurajăm să vă bucurați de atmosfera fermecătoare a gradinii minunate Yardinia. În timp ce voi lucrați în grădină, copiii vor porni într-o călătorie plină de joacă și descoperiri delicioase.
În timp ce voi vă ocupați de sarcinile voastre, vom încuraja visele culinare ale copiilor și vom crea o atmosferă de bucurie pură.
– Atelierul de gătit „Delicii Haioase”:
Chef-ul nostru talentat, Ali, îi va ghida pe copii într-o aventură practică de gătit, unde vor prepara delicii estivale care le vor încânta simțurile.
De la deserturile cu fructe, pline de savoare și prospețime, până la wraps-uri colorate cu legume, pe care le vor pregăti cu multă distracție, imaginația culinară a copiilor va prinde aripi.
– Picnic însorit
Vom sărbători rezultatele eforturilor bucătărești ale copiilor într-un stil de picnic. Gustările delicioase pe care le vor pregăti vor fi servite într-un decor relaxant și vesel.
– Joaca în gradina Yardinia:
În timp ce voi vă dedicați sarcinilor voastre de lucru în mijlocul grădinii noastre pline de liniște, micuții voștri se vor bucura de o lume plină de bucurie și entuziasm.
Vor avea ocazia să se joace pe iarba verde, să se dea pe leagăne și să exploreze colțurile magice ale grădinii Yardinia.

Așadar, veniți cu laptopurile și pregătiți-vă să vă dedicați lucrului, bucurându-vă în același timp de frumusețea grădinii noastre.

Vă rugăm să confirmați prezența cu o zi înainte pentru a vă asigura un loc. Numărul de locuri este limitat și aceasta este o aventură de vară pe care nu vreți să o ratați!

Haideți să creăm amintiri sub soare, să explorăm creativitatea noastră culinară și să sărbătorim bucuriile verii împreună, la Atelierul Culinare în grădina Yardinia.

Participarea este gratuită!

Rezervarea locului se face cu o zi înainte de eveniment, la numărul de telefon: 0729 399 443

Vă așteptăm!

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult
Consent Preferences