fbpx
Work from the garden

Work from the garden la Yardinia

Work from the garden

Sunteți în căutarea unei experiențe unice, distractive și educative pentru copiii dumneavoastră în această vară?

Yardinia vă oferă programul „Work from the garden”.

Copiii vor putea participa la diverse activități menite să le dezvolte creativitatea, să îi familiarizeze cu mediul natural și să le ofere oportunitatea de a învăța într-un cadru vesel și relaxant.

Programul are loc în fiecare zi de Marți, Miercuri și Joi, între orele 9:00 și 12:00, oferind astfel o oportunitate excelentă copiilor de a se implica în activități distractive și educative în timpul dimineții.

Ce include programul „Work from the garden”?

Atelierul de pictură:

Unul dintre punctele de atracție ale programului „Work from the garden” este atelierul de pictură. Această activitate este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Aici, copiii au ocazia să-și exprime creativitatea și să exploreze diferite tehnici de pictură. Ei pot experimenta cu culori și pot crea propriile lor capodopere. Pentru a vă asigura un loc, vă rugăm să vă înscrieți cu cel puțin o zi înainte.

Atelierul de gătit fără foc:

Programul include și un interesant atelier de gătit fără foc, conceput pentru a-i introduce pe copii în bucuriile pregătirii unor mese delicioase și sănătoase fără a utiliza focul. Cel mai frumos lucru este că acest atelier este gratuit pentru un minim de cinci copii cu vârste de peste 4 ani. Participarea la acest atelier îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motrice fine, să învețe despre diferite ingrediente și să își crească independența și creativitatea. Nu uitați să vă înscrieți cu cel puțin o zi înainte pentru a asigura participarea copilului dumneavoastră. Înscrierile pentru atelierul de gătit se fac la numărul de telefon: 0729 399 443

Bătaie cu apă:

Ce modalitate mai bună de a învinge căldura verii decât printr-o distractivă bătaie cu apă? Programul „Work from the garden” oferit de Yardinia include o activitate de bătaie cu apă care garantează momente de amuzament și răcoare. Copiii de toate vârstele pot participa la această activitate.

Costurile pentru programul „Work from the garden”:

Joacă liberă supravegheată: 40 lei per copil pentru intervalul orar 9:00 – 12:00. În această perioadă, copiii se pot bucura de joacă nelimitată sub supraveghere atentă.

Atelierul de pictură: 40 lei per copil. Recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Înscrierea se face cu cel puțin o zi înainte.

Bătaie cu apă: 30 lei per copil. Plata se face la fața locului și activitatea este potrivită pentru toți copiii.

Atelierul de gătit fără foc: Gratuit, pentru un minim de cinci copii cu vârste peste 4 ani. Înscrierea se face cu cel puțin o zi înainte.

Programul „Work from the garden” oferit de Grădina Urbană Yardinia reprezintă o combinație unică între educație, creativitate și distracție în aer liber. Prin participarea la aceste activități, copiii își vor dezvolta abilitățile artistice, vor cultiva dragostea pentru natură și vor crea amintiri de neuitat.

De ce să așteptați? Înscrieți-vă în programul „Work from the garden”.

Pe lângă programul specific menționat mai sus, Yardinia funcționează și în programul normal:

în fiecare Joi și Vineri, între orele 16:00 și 20:00, precum și Sâmbătă și Duminică, între orele 9:00 și 20:00. Pe durata acestor ore, copiii pot explora grădina în mod liber, se pot juca și pot interacționa cu plantele din grădină.

Înscrieri:
Simona Rotaru
📞 0765.144.431
📧 activitati@yardinia.ro

admin

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Work from the Garden la Yardinia - Yardinia - […] Munca în aer liber vine cu o serie de beneficii pentru sănătatea fizică și mentală. Aerul proaspăt și lumina…

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult
Consent Preferences