fbpx
Saptamana Verde la Yardinia

Educație în Natură la Yardinia

Școala Altfel și Săptămâna Verde la Yardinia

În mijlocul naturii, grădina Yardinia din Otopeni oferă experiențe educaționale special concepute pentru programul Școala Altfel și Săptămâna Verde. Într-un efort de a îmbina învățarea și explorarea într-un cadru natural, Yardinia devine locul perfect pentru ca elevii să descopere fascinația educației în aer liber.

Școala Altfel: Libertatea și Cunoașterea în Natură

În timpul Săptămânii Altfel, Yardinia își deschide porțile către joc și descoperire în natură. Iată ce oferă Yardinia în cadrul programului Școala Altfel:

Joc Liber

Copiii au ocazia să-și dezvolte creativitatea și imaginația prin jocul liber în aer liber. De la distracție și joacă în aer liber și până la explorarea elementelor naturii, fiecare moment devine o oportunitate de învățare.

Vânătoare de Comori

Prin activități precum vânătoarea de comori, copiii sunt implicați într-o căutare plină de surprize în mediul natural al grădinii noastre. Această activitate nu numai că dezvoltă spiritul de echipă, dar și stimulează interesul pentru detaliile din jur.

Artă Tranzientă

Folosind elemente naturale, precum frunze, pietre și crengi, copiii participă la creații artistice. Artă tranzientă aduce cu sine nu doar bucuria creativității, ci și conștientizarea frumuseții trecătoare a naturii.

Grădinărit

Prin sesiuni de grădinărit, Yardinia oferă elevilor ocazia de a se conecta cu ciclurile naturii. Învățând despre plante, sol și grija pentru mediu, copiii devin mici grădinari în propriul cadru educativ.

Săptămâna Verde: Învățare Activă și Responsabilă

În Săptămâna Verde, Yardinia promovează activități axate pe conștientizarea ecologică și implicarea în grija mediului înconjurător. Iată ce oferă Yardinia în cadrul programului Săptămâna Verde:

Joc Liber

La fel ca în cadrul Școlii Altfel, jocul liber rămâne o parte esențială a experienței educaționale în aer liber. Prin intermediul jocurilor, copiii învață despre ecosistemele naturale și conexiunile dintre diferitele elemente.

Vânătoare de Comori

Activitatea de vânătoare de comori în Săptămâna Verde este adaptată pentru a pune accent pe descoperirea și înțelegerea resurselor naturale. Copiii sunt ghidați să descopere secretele mediului înconjurător.

Grădinărit

Săptămâna Verde la Yardinia continuă cu sesiuni de grădinărit care evidențiază importanța conservării naturii și respectul față de plantele și animalele locale.

Compostul pe Înțelesul Copiilor

Un aspect inovator al ofertei Yardiniei în Săptămâna Verde este introducerea conceptului de compost pe înțelesul copiilor. Prin activități interactive, copiii învață despre reciclare și moduri practice de a contribui la protejarea mediului înconjurător.

La Yardinia ne propunem nu doar să integrăm educația în natură, ci să oferă instrumente și experiențe interactive pentru a le face pe amândouă memorabile pentru cei mici. Prin intermediul programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde, Yardinia devine un mediu educațional plin de aventură și descoperire în mijlocul naturii.

Oferta Yardinia pentru Școala Altfel și Săptămâna Verde poate fi consultată AICI.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:
Simona Rotaru
📞 0765.144.431
📧 activitati@yardinia.ro

admin

0 Comentarii

Confirmări/Notificări

  1. Aventurile lui Bella și Tin-Tin la Yardinia: O Invitație în Lumea Naturii și a Animalelor - Yardinia - […] explora și interacționa într-un mediu sigur și stimulativ. Prin joc și interacțiune directă cu natura și animalele, copiii își…
  2. Activitățile comune, cheia conexiunii dintre părinți și copii - Yardinia - […] desfășurate în aer liber, cum ar fi grădinăritul sau jocurile creative, permit copiilor să învețe prin experiență directă. Acestea…

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult
Consent Preferences