fbpx

Retrospectiva anului 2023 la Yardinia

Un spațiu destinat creativității și distracției

La final de an 2023, dorim să mulțumim tuturor celor au participat la activitățile organizate de noi și vă lansăm invitația de a revedea împreună cu noi o parte din multitudinea de evenimente și activități care au umplut grădina Yardinia cu creativitate, joc, râsete și voie bună.

Voluntar în grădină

În luna martie, Yardinia a deschis porțile pentru o serie de evenimente speciale denumite „Voluntar în Grădină”, invitând comunitatea să se bucure de natură și să participe activ la pregătirea grădinii pentru noul an. În cadrul acestui eveniment, voluntarii de toate vârstele s-au adunat pentru a curăța paturile de grădinărit, a vopsi copacii, a scoate rădăcini și a planta bulbi. A fost o oportunitate minunată de a face mișcare în aer liber, de a contribui la înfrumusețarea spațiului și de a ne reconecta cu natura. Toți participanții au fost încurajați să lucreze în propriul ritm, cu pauze în care s-au putut bucura de un ceai, o cafea sau o ciocolată caldă oferite de Yardinia. Copiii au avut, de asemenea, șansa de a socializa și de a se juca.

Petreceri private și momente speciale

Oferind un spațiu generos de 4200 mp, cu locuri de joacă, spații de grădinărit, labirint de ulmi, bar, terasă și pergole, Yardinia este pregătită pentru orice tip de sărbătoare, de la aniversări pentru copii și adulți, până la petreceri tematice. Astfel, în 2023, la Yardinia, am celebrat împreună cele mai speciale momente.

 

 

Loc de joacă și relaxare

Copii și adulții deopotrivă s-au bucurat de zona de joacă vastă, incluzând trambuline, tobogane, leagăne, labirint, și multe alte surprize, toate gândite pentru distracție și relaxare în natură.

 

Clase de Yoga: Armonie și Sănătate la Yardinia

Family Yoga

Yardinia a devenit un spațiu de calm și joacă pentru familii în 2023, invitând iubitorii de natură și sănătate la clase de Family Yoga. Aceste sesiuni speciale au fost dedicate copiilor cu vârste între 3 și 5 ani, însoțiți de părinți, bunici, sau alte rude dragi. Sub îndrumarea unui instructor certificat în Hatha Yoga, familiile au explorat împreună mișcarea, jocurile și râsul, îmbunătățindu-și flexibilitatea și starea generală de bine. În fiecare sâmbătă, grădina minunată Yardinia s-a umplut de zâmbete și energie pozitivă, reconectând participanții cu bucuria și simplitatea copilăriei.

 

Yoga pentru Școlari

Cu un accent pe dezvoltarea personală și echilibrul emoțional, Yardinia a oferit și clase de Yoga pentru școlari, adresându-se copiilor între 6 și 12 ani. Acest program a fost conceput pentru a-i învăța pe micuți despre importanța respirației sănătoase și controlate, despre calmarea minții și despre găsirea unui echilibru interior. Clasele au cuprins asane, jocuri de dezvoltare personală, și exerciții de respirație, toate într-un mediu relaxant și susținător. Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, Yardinia a oferit o sesiune specială de yoga pentru școlari, creând un spațiu plăcut pentru învățare și relaxare, în timp ce părinții au avut momente de respiro în natura îmbietoare a grădinii.

Yoga pentru Adolescenți

Pe parcursul acestui an, adolescenții au putut lua parte la o experiență unică de dezvoltare a corpului și a minții prin Yoga. Yoga i-a învățat pe adolescenți să fie blânzi și să își dezvolte puterea de concentrare, contribuind de asemenea la dezvoltarea echilibrului mental, a disciplinei și a plăcerii de a învăța. Practica regulată a crescut forța fizică a adolescenților, îmbunătățind performanța școlară și sportivă.

Programul „Work from the garden”

În 2023, Yardinia a oferit o experiență unică pentru cei mici prin programul „Work from the garden”, o invitație la distracție și educație în mijlocul naturii. Acest program inovativ a fost destinat copiilor dornici să-și dezvolte creativitatea, să se familiarizeze cu mediul natural și să învețe într-un cadru relaxant și inspirațional. Desfășurat în fiecare zi de marți, miercuri și joi, între orele 9:00 și 12:00, programul a cuprins o serie de activități gândite să stimuleze imaginația și curiozitatea celor mici. Printre acestea, atelierul de pictură le-a oferit copiilor între 4 și 7 ani șansa de a experimenta cu culori și de a-și exprima artistic talentul. Atelierul de gătit fără foc a fost un alt punct de atracție, introducându-i pe participanți în arta pregătirii mâncărurilor sănătoase, în timp ce bătaia cu apă a fost garantată să aducă râsete și momente răcoroase în zilele calde de vară.

„Work from the garden” a fost nu doar o oportunitate de joacă și învățare, dar și un spațiu unde copiii s-au putut bucura de libertatea de a explora și de a interacționa cu natura. Încurajând creativitatea și dragostea pentru natură, Yardinia a creat un mediu unde fiecare copil a putut să se exprime liber, să învețe și să se distreze într-un cadru sigur și stimulativ.

Participarea la festivaluri

Apex Fest

La ediția organizata în luna septembrie, Yardinia a fost prezentă cu un stand vibrant în Piața Constituției, invitând vizitatorii să se bucure de o gamă de activități creative și distractive. Participanții au avut ocazia să își exprime latura artistică prin Atelierul de pictură, să experimenteze cu texturi și culori la Atelierul de slime și să se transforme în personaje fantastice cu ajutorul Face painting-ului.

Bucharest Science Festival 2023

La finalul lunii Septembrie, Yardinia a participat activ la acest festival, organizând o serie de ateliere interactive și educative menite să promoveze educația și creativitatea. Printre acestea s-au numărat ateliere de artă, chimie distractivă și grădinărit, care le-au permis participanților să se apropie de lumea științei și naturii într-un mod distractiv și captivant. În cadrul acestor ateliere, copiii au avut șansa de a experimenta, de a învăța și de a se bucura de frumusețea științei prin activități practice și interactive. Prezența Yardinia la Bucharest Science Festival a subliniat importanța învățării experiențiale și a adus o notă de curiozitate și descoperire pentru toți cei prezenți.

Evenimente comunitare

Târgul de Bunătăți Locale – Yardinia

Eveniment care a adus împreună producători artizanali și iubitori de produse autentice, oferind un cadru potrivit pentru interacțiunea directă între clienți și producători și susținând astfel economia locală și talentul artizanal.

Yard Sale la Yardinia

Începând cu luna august, Yardinia a găzduit câteva ediții Yard Sale, un eveniment de socializare și relaxare în aer liber ce a întărit legăturile din comunitatea noastră. A fost o oportunitate perfectă pentru cei care au dorit să se despartă de haine, accesorii sau jucării pe care nu le mai foloseau, oferindu-le astfel o a doua viață. Participanții au avut posibilitatea să își rezerve un stand, să-și expună obiectele și să le ofere spre vânzare sau schimb, bucurându-se de o zi plină de comori redescoperite, conversații plăcute și aer proaspăt. Evenimentul nu a fost doar o ocazie de a face curățenie în dulapuri, dar și un moment de a construi legături în cadrul comunității Yardinia.

Halloween Party

Luna octombrie la Yardinia a fost animată de spiritul Halloweenului, prilej cu care am organizat un party tematic, plin de distracție și creativitate. Copiii de toate vârstele, împărțiți în grupe de 3-6 și 6-9 ani, au avut ocazia să exploreze grădina într-o căutare palpitantă de comori, să-și exprime latura artistică pictând și decorând dovleci și să-și pună imaginația la încercare creând monștri simpatici. Fiecare atelier a durat aproximativ 45 de minute, timp în care micuții au fost încurajați să se bucure de natură și de magia Halloweenului.

Programul „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde” la Yardinia

La Yardinia, am adoptat cu entuziasm programul național „Școala Altfel”, oferind două pachete atractive: Pachetul Explorator și Pachetul Descoperă. Pachetul Explorator include joc liber și vânătoare de comori sau grădinărit, în timp ce Pachetul Descoperă adaugă și arta tranzientă la mixul de activități. Aceste pachete au fost concepute pentru a îmbogăți experiența educațională a copiilor prin metode experiențiale și creative.

În „Săptămâna Verde”, copiii au avut oportunitatea de a învăța despre schimbările climatice și protejarea mediului. Activitățile au inclus joc liber, vânătoare de comori, grădinărit și „Compostul pe înțelesul copiilor”. Acest program a fost conceput pentru a stimula conștientizarea și acțiunea ecologică în rândul celor mici.

Petrecerile de Sfârșit de An Școlar

Încheierea anului școlar a fost un moment de sărbătoare la Yardinia, unde copiii și părinții au putut să organizeze petreceri pline de distracție, voie bună și surprize plăcute. Cu activități precum multisport, atelier de pictură, vânătoare de comori și animatori, petrecerile de sfârșit de an școlar de la Yardinia au fost memorabile pentru toți participanții.

Ateliere pentru copii

Diversitatea atelierelor organizate anul acesta la Yardinia a fost impresionantă: pictură, reciclare creativă, chimie distractivă, grădinarit și multe altele. Fiecare weekend a fost o oportunitate pentru cei mici să învețe și să se distreze în același timp.

O parte din atelierele desfășurate în 2023 la Yardinia

Atelier de Pictură în Grădină „Copilăria în Culori” – Un atelier unde copiii au explorat lumea culorilor și au învățat diverse tehnici de pictură, folosind materiale non-toxice și încurajând expresia creativă.
Atelier de Reciclare Creativă – Aici, copiii au învățat să recicleze și să creeze lucruri noi și interesante din materiale reciclabile, dezvoltând astfel o conștientizare a importanței protejării mediului.
Atelier de Chimie Distractivă – Copiii au avut ocazia să experimenteze și să învețe despre lumea chimiei prin activități captivante și experimente colorate.

 

 

Atelier Coronițe de Crăciun – Un atelier festiv unde familiile au creat împreună decorațiuni de sezon, îmbinând tradiția cu creativitatea.
Atelier Culinar în Grădină – La atelierul culinar copiii s-au bucurat de o explorare creativă și delicioasă, pregătind deserturi cu fructe și wraps-uri colorate, totul într-un picnic însorit, în timp ce părinții s-au relaxat sau au putut lucra în aer liber.

 

 

 

2023 a fost un an plin la Yardinia, cu activități și ateliere care au adus bucurie și învățare în viețile copiilor și familiilor lor. Fie că a fost vorba de a descoperi noi abilități prin artă și știință sau de a sărbători împreună momente speciale, Yardinia a fost o gazdă primitoare și inovatoare.

În 2024 vă așteptăm la Yardinia cu mai multe surprize și activități creative!

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult

Importanța conexiunilor dintre părinți și copii

Sărbătoriți sfârșitul de an școlar la Yardinia, un loc de vis în Otopeni, la doar 20 de minute de București. Yardinia oferă un spațiu natural și relaxant, perfect pentru socializare și activități recreative. Organizați petreceri de sfârșit de an cu activități interactive, ateliere educative și zone de picnic pentru părinți. Rezervați grădina noastră pentru evenimente speciale, cu prețuri avantajoase și facilități excelente. Creați amintiri de neuitat într-un cadru prietenos și comunitar. Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitați pagina noastră dedicată petrecerilor școlare.

citește mai mult