fbpx

Beneficiile Educației în Aer Liber la Yardinia

Conectarea cu Natura

Într-o lume tot mai digitalizată, este esențial să ne reamintim importanța naturii în dezvoltarea copiilor. Yardinia, grădina noastră urbană situată în Otopeni, oferă un spațiu magic unde copiii pot explora, învăța și se pot juca în mijlocul naturii. Aici, educația în aer liber devine o aventură captivantă prin atelierele noastre diverse și interactive. Mai jos vă prezentăm o parte din atelierele ce vor fi organizate anul acesta la Yardinia.

Atelier de Pictură în Aer Liber

Imaginația copiilor prinde viață la atelierul nostru de pictură în aer liber. Înconjurați de frumusețea naturii, copiii sunt inspirați să creeze opere de artă, exprimându-și creativitatea și dezvoltându-și abilitățile artistice.

Atelier de Reciclare Creativă

La atelierul de reciclare creativă, copiii învață despre importanța protejării mediului prin proiecte artistice realizate din materiale reciclabile. Această activitate nu doar că stimulează creativitatea, dar îi și educă pe cei mici despre importanța reciclării.

Atelier de Chimie Distractivă

Chimia devine un spectacol fascinant la Yardinia. Copiii descoperă reacții chimice surprinzătoare prin experimente sigure și educative, îmbinând joaca cu învățarea conceptelor științifice de bază.

Atelier de Grădinărit

Conectarea cu pământul și învățarea despre creșterea plantelor sunt experiențe valoroase pentru orice copil. Atelierul de grădinărit îi introduce pe copii în lumea plantelor, învățându-i cum să planteze și să îngrijească un mic grădină.

Atelier de Yoga

Yoga pentru copii este o modalitate excelentă de a dezvolta flexibilitatea, echilibrul și calmul interior. În cadrul acestui atelier, copiii învață posturi de yoga și tehnici de respirație, promovând astfel un stil de viață sănătos și echilibrat.

Atelier de Făcut Slime

Atelierul de făcut slime este garantat să fie un hit printre copii. Combinația de creativitate și știință face ca acest atelier să fie nu doar distractiv, dar și educativ, încurajând explorarea texturilor și a reacțiilor chimice.

Atelier de Gătit fără Foc

În acest atelier, copiii învață să pregătească gustări sănătoase și simple, fără a folosi focul. Este o modalitate excelentă de a-i introduce în arta culinară și de a-i educa despre alimentația sănătoasă.

Yardinia nu este doar o grădină urbană, ci un loc unde copiii pot descoperi bucuria învățării în aer liber, într-un mediu sigur și stimulativ. Aceste ateliere sunt concepute nu doar pentru a-i educa, dar și pentru a le oferi o experiență unică, conectându-i cu natura și cu ceilalți copii. Încurajăm părinții și educatorii să descopere aceste ateliere minunate și să le ofere copiilor oportunitatea de a crește și învăța în inima naturii la Yardinia.

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult

Importanța conexiunilor dintre părinți și copii

Sărbătoriți sfârșitul de an școlar la Yardinia, un loc de vis în Otopeni, la doar 20 de minute de București. Yardinia oferă un spațiu natural și relaxant, perfect pentru socializare și activități recreative. Organizați petreceri de sfârșit de an cu activități interactive, ateliere educative și zone de picnic pentru părinți. Rezervați grădina noastră pentru evenimente speciale, cu prețuri avantajoase și facilități excelente. Creați amintiri de neuitat într-un cadru prietenos și comunitar. Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitați pagina noastră dedicată petrecerilor școlare.

citește mai mult