fbpx

Oferta Educativă de la Yardinia: Școala Altfel și Săptămâna Verde

Oferta Yardinia pentru grădinițe și școli

Yardinia este o grădină verde situată la doar 20 de minute de centrul Bucureștiului,  în Otopeni, cartier Odăi. La Yardinia vă oferim o varietate de ateliere și activități pentru copii între 2 și 12 ani. De la pictură în aer liber, reciclare creativă, chimie distractivă, la yoga și grădinărit, fiecare atelier este conceput pentru a stimula creativitatea, curiozitatea și abilitățile practice ale copiilor. În plus, la Yardinia vă propunem oferte speciale pentru „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”, cu pachete ce includ joc liber, vânătoare de comori, grădinărit și alte activități educaționale axate pe protejarea mediului și schimbările climatice. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina ofertei pentru grădinițe și școli.

Descoperă oferta educativă de la Yardinia: Școala Altfel și Săptămâna Verde!

Te afli în căutarea unui mediu educațional alternativ și interactiv pentru copii? Yardinia oferă exact ceea ce aveți nevoie! Situată în inima naturii, la doar o aruncătură de băț de centrul Bucureștiului, această grădină verde este destinul perfect pentru educația alternativă a copiilor.

Ce oferă Yardinia?

Yardinia nu este doar un spațiu de joacă, ci un centru de învățare și dezvoltare a aptitudinilor creative. Atelierele noastre acoperă o gamă largă de domenii – de la arta picturii în aer liber și grădinărit, la chimie distractivă și yoga. Aceste activități sunt concepute pentru a încuraja grija față de natură, creativitatea și dezvoltarea abilităților practice într-un cadru ludic și stimulativ.

Săptămâna Verde și Școala Altfel la Yardinia

Yardinia propune programe speciale pentru „Săptămâna Verde” și „Școala Altfel”, oferind copiilor posibilitatea de a explora natura și mediul înconjurător într-un mod educațional și distractiv. Prin activități precum vânătoarea de comori, grădinăritul și atelierele de reciclare creativă, copiii învață despre schimbările climatice și despre importanța protejării mediului.

De ce să alegeți Yardinia?

  • Educație Alternativă: Activitățile noastre sunt gândite să sprijine educația formală prin experiențe practice și interacțiune directă cu natura.
  • Dezvoltare Personală: Stimulăm creativitatea, curiozitatea și abilitățile practice ale copiilor, pregătindu-i pentru provocările viitorului.
  • Conștientizare Ecologică: Programul nostru educativ accentuează importanța protejării mediului și a sustenabilității.

Serbări școlare și petreceri de sfârșit de an

Pentru sărbătorirea momentelor speciale, Yardinia oferă posibilitatea exclusivă de a închiria grădina pentru petreceri de sfârșit de an sau alte ocazii, asigurând un cadru ideal pentru grupuri de până la 60 de copii plus părinții acestora. Tarifele sunt competitive, adaptate pentru zilele lucrătoare și weekenduri, cu acces la o parcare amplă. Pentru a completa experiența, la Yardinia se poate organiza un picnic delicios în grădină, cu limonadă, pizza, gofre, și popcorn, garantând delicii culinare pentru toți oaspeții. Vezi mai multe AICI.

Pentru a descoperi mai multe despre oferta noastră sau pentru a planifica o vizită la Yardinia, nu ezitați să ne contactați.

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult

Importanța conexiunilor dintre părinți și copii

Sărbătoriți sfârșitul de an școlar la Yardinia, un loc de vis în Otopeni, la doar 20 de minute de București. Yardinia oferă un spațiu natural și relaxant, perfect pentru socializare și activități recreative. Organizați petreceri de sfârșit de an cu activități interactive, ateliere educative și zone de picnic pentru părinți. Rezervați grădina noastră pentru evenimente speciale, cu prețuri avantajoase și facilități excelente. Creați amintiri de neuitat într-un cadru prietenos și comunitar. Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitați pagina noastră dedicată petrecerilor școlare.

citește mai mult