fbpx

Petreceri de sfârșit de an școlar la Yardinia

Organizarea Petrecerilor de Sfârșit de An Școlar 2024 la Yardinia

Când suntem la câteva săptămâni distanță de încheierea anului școlar 2024, părinții și cadrele didactice se gândesc deja la cea mai bună modalitate de a sărbători realizările copiilor lor. Situată la doar 20 de minute de centrul Bucureștiului, Yardinia oferă o soluție perfectă pentru școli și grădinițe. Pentru părinții și cadrele didactice care sunt în cautarea unui spațiu exclusiv și accesibil pentru a organiza o petrecere de neuitat pentru cei mici, Yardinia a pregătit o ofertă de nerefuzat.

Accesibilitate și Exclusivitate

Yardinia se distinge prin posibilitatea de a închiria grădina în exclusivitate, oferind un cadru intim și sigur pentru copii și părinții acestora. Cu o capacitate de acomodare de până la 60 de copii plus părinții lor, spațiul este ideal pentru grupuri mari, fără a compromite confortul și libertatea de mișcare. Mai mult, o parcare mare vis-a-vis de locație poate găzdui până la 50 de mașini, eliminând orice griji legate de parcare pentru invitați.

Diversitatea Meniurilor și Activităților

La Yardinia, nicio petrecere nu este completă fără un festin culinar care să răsfețe papilele gustative ale micilor noștri oaspeți. Oferim diverse meniuri care includ pizza preparată cu ingrediente de calitate superioară, limonadă proaspătă și opțiuni de desert cum ar fi gofrele delicioase. Copiii pot savura aceste delicatese în timp ce se bucură de aerul proaspăt în grădina noastră pitorească, care poate fi, de asemenea, locul perfect pentru un picnic stilat.

Pe lângă gustările delicioase, Yardinia oferă un catalog bogat de ateliere și activități, de la arte plastice la știință și explorare, care pot fi integrate în programul petrecerii pentru a oferi o experiență completă și educativă. Aceste activități sunt concepute pentru a stimula creativitatea și curiozitatea, transformând fiecare petrecere într-o aventură memorabilă.

Detalii Financiare și Organizatorice

Organizarea unei petreceri la Yardinia este surprinzător de accesibilă, cu pachete de 3.000 lei pentru 4 ore în cursul săptămânii și de 3.500 lei pentru weekend. Acest preț include, de asemenea, popcorn și apă fructată pentru fiecare copil, asigurând o experiență plină de savoare și distracție. Oferim flexibilitate în personalizarea evenimentului, cu posibilitatea de a adăuga diverse opțiuni culinare și activități suplimentare din catalogul nostru. Pentru o ofertă complet personalizată, nu ezitați să ne contactați. 

Îndemn către Părinți și Școli

Nu lăsați planificarea petrecerii de sfârșit de an pe ultima sută de metri! Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile și dorințele specifice ale grupului dumneavoastră. Echipa noastră este gata să vă ajute să personalizați fiecare detaliu, asigurându-se că petrecerea voastră de sfârșit de an școlar 2024 va fi una cu adevărat specială și memorabilă.

Vă așteptăm cu drag la Yardinia, unde fiecare eveniment se transformă într-o poveste frumoasă!

Contactați-ne la telefon 0765 144 431 sau pe email la hello@yardinia.ro și haideți să facem din fiecare moment o amintire specială.

Sprijinim parcursul educațional al copiilor într-un mod plăcut și benefic!

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Happy mornings

Happy mornings Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și...

citește mai mult

Importanța conexiunilor dintre părinți și copii

Sărbătoriți sfârșitul de an școlar la Yardinia, un loc de vis în Otopeni, la doar 20 de minute de București. Yardinia oferă un spațiu natural și relaxant, perfect pentru socializare și activități recreative. Organizați petreceri de sfârșit de an cu activități interactive, ateliere educative și zone de picnic pentru părinți. Rezervați grădina noastră pentru evenimente speciale, cu prețuri avantajoase și facilități excelente. Creați amintiri de neuitat într-un cadru prietenos și comunitar. Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitați pagina noastră dedicată petrecerilor școlare.

citește mai mult