fbpx

Happy mornings

Happy mornings

Grădina noastră oferă spațiul perfect pentru cei care doresc să îmbine munca remote cu relaxarea în aer liber. Fiind o grădină urbană, plină de viață, este soluția ideală pentru a te conecta cu natura, în timp ce te bucuri de facilitățile oferite și activitățile recreative.

Loc de joacă și activități diverse

Yardinia este un spațiu magic dedicat familiei și prietenilor, unde copiii se pot bucura de un loc de joacă special amenajat. Locul de joacă este echipat cu structuri sigure și pline de culoare, care își așteaptă micii aventurieri pentru ore întregi de distracție. Printre activitățile preferate ale copiilor se numără atelierul de pictură, atelierul de gătit fără foc și bătaia cu apă – toate parte din programul Happy mornings.

Cum să te bucuri de munca remote, alături de copii, în grădina Yardinia

Pentru părinții care lucrează remote, Yardinia oferă o alternativă minunată la biroul tradițional. Poți să te așezi sub umbra pomilor, să deschizi laptopul și să te bucuri de conexiunea Wi-Fi de mare viteză în timp ce asculți ciripitul păsărilor și te delectezi cu un smoothie proaspăt sau o cafea aromată. Grădina noastră este dotată cu mese confortabile și prize electrice, pentru ca tu să ai tot ce îți trebuie la îndemână.

Beneficiile lucrului în aer liber

Munca în aer liber vine cu o serie de beneficii pentru sănătatea fizică și mentală. Aerul proaspăt și lumina naturală pot îmbunătăți starea de spirit și concentrarea, reducând în același timp nivelul de stres. În plus, schimbarea mediului poate stimula creativitatea și productivitatea. La Yardinia, ai ocazia să îți desfășori activitatea profesională într-un cadru relaxant și inspirator.

Zonele de relaxare și facilitățile pentru părinți

Pe lângă locul de joacă pentru copii, Yardinia dispune de zone de relaxare ideale pentru părinți. Terasa decorată cu flori proaspete și iluminată seara, este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare sau o gustare delicioasă. Fie că preferi să te relaxezi citind o carte sau să socializezi cu alți părinți, grădina noastră îți oferă un mediu plăcut și sigur.

Organizează-ți întâlnirile de business în aer liber la Yardinia

Dacă dorești să îți impresionezi partenerii de afaceri, invită-i la Yardinia pentru o întâlnire în aer liber. Terasa noastră poate fi închiriată pentru întâlniri de afaceri sau evenimente speciale. Atmosfera relaxată și inspiratoare a grădinii poate contribui la crearea unui mediu propice discuțiilor productive și colaborative.

Yardinia nu este doar un loc de joacă pentru copii, ci și un spațiu versatil unde părinții pot lucra remote și se pot relaxa în același timp. Beneficiile lucrului în aer liber, alături de facilitățile noastre diverse, fac din Yardinia destinația perfectă pentru întreaga familie. Te așteptăm cu drag să descoperi farmecul grădinii noastre și să te bucuri de o experiență unică și revigorantă.

Vrei să afli mai multe despre programul ”Happy mornings”? Te invităm să accesezi pagina dedicată acestuia: Happy Mornings

Pentru mai multe informații și rezervări, nu ezitați să ne contactați la:
📞 0765.144.431 (Simona Rotaru)
📧 activitati@yardinia.ro

Vă așteptăm cu drag la Yardinia, unde munca și relaxarea se îmbină armonios în mijlocul naturii!

admin

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts From The Blog

Importanța conexiunilor dintre părinți și copii

Sărbătoriți sfârșitul de an școlar la Yardinia, un loc de vis în Otopeni, la doar 20 de minute de București. Yardinia oferă un spațiu natural și relaxant, perfect pentru socializare și activități recreative. Organizați petreceri de sfârșit de an cu activități interactive, ateliere educative și zone de picnic pentru părinți. Rezervați grădina noastră pentru evenimente speciale, cu prețuri avantajoase și facilități excelente. Creați amintiri de neuitat într-un cadru prietenos și comunitar. Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitați pagina noastră dedicată petrecerilor școlare.

citește mai mult
Consent Preferences