fbpx

Loc de joaca

Abonamente

Socializarea joacă un rol foarte important în dezvoltarea copiilor, de aceea la Yardinia am gândit și accesul în cadrul spațiului în baza unui abonament lunar. Astfel copiii pot veni alături de prieteni și se pot bucura de timpul petrecut în natură în funcție de programul fiecăruia.

În baza abonamentului veți primi un cod de acces și puteți intra de câte ori doriți de luni până vineri în intervalul 8-21.

Tariful pentru abonamentul lunar este de 250 lei pentru familiile cu un copil sau 400 lei pentru familiile cu mai mulți copii.

Acces One Time

Copiii sunt exploratori înăscuți, ei adoră să descopere lucruri, să petreacă timp în natură și să se joace. La Yardinia am ținut cont de aceste aspecte când am amenajat grădina. Fie că ești în trecere și vrei să stai 2 ore în grădină sau vrei să petreci întreaga zi la locul de joacă, copilul tău sigur nu se va plictisi.

ACCESUL se face doar pe bază de REZERVARE făcută înainte. 

  Program Durata Cost
  Luni-Vineri 9:00-20:00 2 h 25 lei/familie
  Luni-Vineri 9:00-20:00 Nelimitat 50 lei/familie

  *Accesul în cadrul spațiului în weekend-uri se va face în funcție de locurile disponibile. Vă rugăm să sunați pentru a face rezervare în avans.

  Locul de joaca

  Grădina urbană Yardinia oferă familiilor cu copii o oază de explorare, joacă și învățare, înconjurată de frumusețea și calmul naturii. Cu facilitățile și activitățile noastre diversificate, fiecare vizită se transformă într-o aventură memorabilă.
  Locul de joacă este un spațiu sigur și stimulativ, unde copiii pot alerga, se pot cățăra și pot folosi diverse echipamente de joacă pentru a-și dezvolta abilitățile motorii și pentru a-și face noi prieteni. Este locul perfect pentru a elibera energia și pentru a stimula creativitatea prin joacă.

  Labirintul din Ulmi este o invitație la aventură, acesta stimulează imaginația copiilor și îi ajuta să își dezvolte simțul orientării într-un cadru natural plin de mister și frumusețe. Acest labirint verde le oferă o experiență unică de explorare și mișcare.

  Aleile reflexogene oferă o experiență senzorială de neuitat, promovând sănătatea prin stimularea punctelor reflexe de la nivelul picioarelor. Plimbările desculț pe aceste alei naturale sunt nu doar distractive, dar și benefice pentru îmbunătățirea circulației sângelui și relaxarea corpului.

  Paturile de grădinărit sunt spații dedicate celor mici pentru a învăța despre ciclul vieții plantelor, importanța alimentației sănătoase și bucuria de a crește propriile legume și flori. Această activitate educativă și practică încurajează responsabilitatea, răbdarea și respectul față de mediu.

  Pe lângă acestea, Grădina Yardinia oferă și activități sportive precum masa de tenis, coșul de baschet și porțile de fotbal, care promovează un stil de viață activ, lucrul în echipă și fair play-ul. Aceste activități sunt ideale pentru a întări legăturile familiale și pentru a încuraja un spirit competitiv sănătos.

  În Grădina Yardinia, familiile cu copii găsesc un loc unde natura, joaca și învățarea se îmbină armonios, creând amintiri prețioase și oferind beneficii multiple pentru sănătatea fizică și emoțională. Este un spațiu unde fiecare membru al familiei poate găsi ceva de făcut, explorând împreună frumusețile și surprizele naturii.

  Consent Preferences