fbpx

Timp liber

Grădina urbană Yardinia oferă familiilor cu copii o oază de explorare, joacă și învățare, înconjurată de frumusețea și calmul naturii. Cu facilitățile și activitățile noastre diversificate, fiecare vizită se transformă într-o aventură memorabilă.

Cei mici au la dispoziție un loc de joacă împărțit pe zone cu perete de cățărat, nisipar, tobogane, alei reflexogene, două trambuline, labirint din ulmi plus alte jocuri disponibile în locație. Iar cei mari se pot relaxa în pergole, hamace sau pufi, pot juca tenis de masă, volei sau fotbal.

 

Yardinia vă propune și o ofertă captivantă de ateliere și activități dedicate copiilor, acestea îmbină educația cu distracția într-un mod unic.

Lista noastră cuprinde de la ateliere de pictură, reciclare creativă și chimie distractivă, până la yoga și gătit simplu, fiecare fiind conceput pentru a stimula creativitatea, gândirea critică și abilitățile practice ale micuților, într-un cadru sigur și plin de interacțiune.

Yardinia înseamnă și Evenimente pentru întreaga familie. Yard Sale-ul din grădina noastră este ocazia perfectă pentru iubitorii de chilipiruri să descopere obiecte unice, de la decorațiuni interioare și cărți, până la haine vintage și articole handmade.

Târgul de Bunătăți Locale este un paradis pentru gurmanzi și susținătorii producătorilor locali. Aici, vizitatorii vor avea ocazia să guste și să achiziționeze o varietate de produse locale, de la brânzeturi artizanale, pâine proaspătă, până la dulcețuri de casă și legume și fructe cultivate local.

Consent Preferences