fbpx

Termeni și condiții

1. Descrierea serviciului. Definiții

Site-ul yardinia.ro denumit in continuare  “Site-ul” este aflat în proprietatea NILEPH SRL, cu sediul în Voluntari, bld. Pipera, 166-168, apt. C16,  înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J23/4308/2020, CUI 39562306, societatea având drept exclusiv de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, fiind denumită în continuare deținătorul Site-ului/Vânzător. Prin intermediul site-ului, deținătorul acestuia, în calitate de vânzător, asigură prezentarea și vânzarea de servicii/bunuri clienților ce accesează Site-ul în calitate de cumpărători. Următorii termeni vor fi definiți după cum urmează:

Utilizator – orice persoană fizică ce accesează Site-ul în vederea informării și consultării ofertei comerciale a deținatorului de Site, indiferent dacă plasează sau nu o Comandă / Cerere de oferta pentru cumpararea de produse/servicii;

Client – orice persoană care accesează Site-ul și plasează o Comandă/ Cerere de oferta în vederea cumpărării de produse/servicii în nume propriu sau ca reprezentant al unei persoane juridice;

Servicii / bunuri – orice produs, bun sau serviciu ce urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat;

Comandă / Cerere de oferta – solicitarea transmisă în format electronic prin care clientul  își manifestă intenția a achiziționa bunuri sau servicii prezentate în oferta yardinia.ro;

Conținut – toate informațiile publicate pe Site care pot fi vizualizate / accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul site-ului yardinia.ro.

2. Înregistrarea utilizatorului

Pentru a putea plasa o Comandă de produse/servicii oferite pe site-ul yardinia.ro, Utilizatorul va transmite Vanzatorului o cerere de oferta prin formularul specific. În acest sens vă obligaţi și garantaţi că furnizaţi date reale, exacte și complete, astfel cum se solicită prin formularul de contact (nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresă de facturare). Deținatorul Site-ului își rezervă dreptul (nu și obligaţia) de a verifica autenticitatea datelor de înregistrare ale Utilizatorilor referitoare la existenţa acestora. Prin acceptarea termenilor si condiţiilor, Utilizatorul își exprimă acordul pentru eventualele verificări ce vor fi efectuate de administratorii Site-ului ca măsură de siguranţă pentru realitatea și exactitatea datelor furnizate.

În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de Utilizator sunt inexacte (de exemplu adresa de email incompletă sau aparținând altei persoane, număr de telefon incorect sau aparținând altei persoane decât utilizatorul), deținătorul Site-ului își rezervă dreptul de a suspenda sau a sista accesul Utilizatorului în cauză la serviciile Site-ului și de a refuza încercările curente sau viitoare de a comanda produse/servicii oferite pe Site.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Yardinia.ro are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Vanzatorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Vanzatorului sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului yardinia.ro.

3. Înregistrarea și confirmarea comenzii

Produsele și serviciile aflate în oferta yardinia.ro se pot vinde numai în baza unei Comenzi care se va procesa conform prevederilor de mai jos. Înainte de plasarea unei comenzi, clientul a luat la cunostinta Termenii si conditiile de utilizare a site-ului si Politica de confidentialitate / GDPR.

Comenzile sunt procesate și onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate.

Prin lansarea unei Comenzi prin intermediul site-ului yardinia.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare a vanzatorului (electronic).

ATENȚIE!!! O Comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a serviciilor/produselor prezentate pe site. Lansarea unei Comenzi nu presupune și confirmarea Comenzii.

4. Prețul serviciilor / bunurilor

Prețurile serviciilor si bunurilor oferite de Site sunt actualizate de către Vanzator, cu o anumita frecventa, dar acestea nu sunt neaparat cele actuale la data trimiterii formularului de contact.

Vanzatorul va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre administratorul firmei.

5. Facturare – plată

Prețurile serviciilor / bunurilor afișate în cadrul site-ului yardinia.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare. Vanzatorul si cumparatorul vor discuta finalizarea comezii prin mijloace electronice (telefon/e-mail/whatsapp). Finalizarea comezii presupune transmiterea in format electronic de catre Vanzator a unui facturi de avans catre Cumparator, la adresa de email mentionata de acesta din urma. Dupa achitarea facturii de avans, comanda/rezervarea este confirmata ferm de catre Vanzator.

Clientul va putea achita comenzile plasate si prin plata cu card bancar, in masura in care acest serviciu este disponibil pe site-ul Vanzatorului. Datele cardului de plată al Clientului nu vor fi accesibile pentru deținătorul site-ului și nici nu vor fi stocate de către acesta. Procesarea plăților se va realiza prin intermediul procesatorului ales de către deținătorul site-ului.

În anumite cazuri, pentru mentinerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Clientului i se va solicita sa isi creeze un cont pe site si sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă.

6. Dreptul de retragere a cumpărătorului

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să anuleze o comandă numai pentru serviciile de rezervare a unui eveniment cu pana la 14 zile calendaristice înaintea prestării serviciului, fără invocarea unui motiv și fără a suporta costuri suplimentare.

7. Modificările serviciului

Deținătorul Site-ului își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, accesul la Site (în totalitate sau numai în parte). În acest caz, deținatorul Site-ului nu este răspunzător faţă de Utilizator sau faţă de o terţă persoană pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul yardinia.ro.

8. Proprietatea intelectuală

Utilizatorul declară în mod expres că a luat la cunoștinţă de faptul că toată creația grafică și conținutul Site-ului sunt proprietatea yardinia.ro.

Fac excepție informaţiile și elementele grafice înregistrate de Utilizatori, precum și semnele grafice aparținând altor entități.

Utilizatorul acceptă că orice software folosit în legatură cu serviciile oferite de Site conţin informaţii confidenţiale și aflate sub drept de proprietate, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuală, industrială și alte legi aplicabile. Utilizatorul se obligă să nu reproducă, să nu copieze, să nu vândă sau să exploateze serviciile, informaţiile și/sau materialele audio-video la care are acces ca urmare a utilizării acestui Site, în parte sau complet. Utilizatorului îi este interzisă modificarea, închirierea, cedarea, împrumutul, vânzarea, distribuţia sau crearea unor materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite în cadrul Site-ului.

Acest Conţinut nu poate fi descărcat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afișat, vândut, licenţiat sau exploatat în alt fel în niciun alt scop, fără acordul prealabil scris al yardinia.ro sau al licenţiatorilor yardinia.ro (dacă este cazul). Yardinia.ro și licenţiatorii acestuia îsi rezervă toate drepturile care nu sunt acordate expres în sau asupra Conţinutului lor.

Fotografiile prezentate au caracter informativ.

Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

9. Securitatea informatiilor

Vanzatorul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de yardinia.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Vanzatorul nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

10. Limitele răspunderii

Utilizatorul acceptă în mod expres că deținătorul Site-ului nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă deținătorul a fost anterior informat despre posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor yardinia.ro; – acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului; – declaraţii sau acţiuni ale unei terţe părţi asupra serviciilor Site-ului; – orice altă problemă legată de serviciile Site-ului.

Vanzatorul isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului yardinia.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul yardinia.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Vanzatorul nu garanteaza ca descrierea produselor/serviciilor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a serviciilor achizitionate prin intermediul acestui site, servicii pentru care Vazatorul nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

11. Notificări și comunicări

Notificările/comunicările adresate utilizatorilor vor fi facute prin e-mail. Deținătorul yardinia.ro poate face notificări privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afișarea de înștiinţări către utilizatori în mod general, pe Site.

12. Forţa majoră

Deținătorul site-ului nu este obligat a se conforma obligaţiilor prevăzute în Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, alte acţiuni/inacţiuni de care administratorii Site-ului nu sunt responsabili.

13. Legea aplicabilă

Prin accesarea acestui site, Utilizatorul acceptă că acest Contract și orice dispută legată de el sunt guvernate și interpretate în concordanţă cu legile române, iar Utilizatorul admite să se supună jurisdicţiei exclusive a instanţelor judecătorești române competente.

Yardinia.ro nu oferă garanţia că informația și conţinutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor ţări în afara României.

14. Clauze finale

Acest document reprezintă acordul părţilor și reglementează folosirea de către Utilizator a serviciilor yardinia.ro. În cazul în care, ulterior lansării Site-ului, vor fi implementate servicii suplimentare puse la dispoziţie pe Site, aceste servicii vor fi supuse acelorași reguli și condiţii cuprinse în prezentele clauze, în cazul în care acestea nu vor beneficia de condiţii distincte de prezentele.

Prin accesarea și înscrierea datelor dvs. pe acest Site acceptaţi termenii și condiţiile de mai sus, aceștia au valoarea unui contract, acceptat în mod tacit, între utilizator și deținătorul Site-ului.

15. Cookie-uri

Site-ul yardinia.ro foloseste cookie-uri. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator și a-i face experiența pe site-ul nostru mai plăcuta și mai utilă. Puteti oricând să ștergeți sau blocați cookie-urile, însă limitarea folosirii acestora poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Regulament de ordine interioara si

Reguli de siguranta

ale Nileph S.R.L., denumita in continuare Yardinia

 

Yardinia este o gradina numai buna pentru relaxare și reconectare, la 15 de minute de Bucuresti, in Otopeni. La noi veti gasi activitati pentru parinti și copii, work remote in aer liber, zona de picnic, hamace, loc de joaca, labirint si o gradina a experimentelor!

Locul de joaca & gradina Yardinia sunt destinate pentru varsta 0+ sau 2/3+, dupa caz, in functie de fiecare loc de joaca/spatiu/activitate in parte si este gandit, in principiu, pana la varsta de 10 ani.

Spatiul este conceput, in general, pentru copii cu varste cuprinse intre 2-10 ani, dar fiecare echipament are limitele lui. Va sfatuim, suplimentar prezentului Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta Yardinia sa urmariti si afisele/indicatiile fiecarui echipament/zona/loc de joaca, in parte. Jucariile si locurile de joaca, echipamentele sunt destinate, in principiu, copiilor. Va invitam sa urmariti toate indicatiile de folosire.

La Yardinia ne dorim sa va simtiti bine, in armonie cu natura, prietenii, familia, sa creati amintiri frumoase si sa va bucurati, fara evenimente neplacute, de timp de calitate cu cei mici. Din acest motiv, am gandit prezentul Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta, pe care va sfatuim sa il cititi si respectati. Va asiguram ca si noi, personalul si colaboratorii Yardinia, il vom respecta cu strictete pentru a va simti bine si in siguranta, alaturi de noi.

 1. Importanta sigurantei si comportamentului preventiv la locul de joaca

Locurile de joaca le ofera copiilor distractie, miscare in aer liber, timp petrecut cu familia si prietenii, dar este foarte important sa aveti un comportament preventiv si sa va asigurati ca joaca nu se transforma in accidentari nedorite, lovituri cauzate de imprudenta, neglijenta in supraveghere din partea adultilor, certuri intre copii, echipamente folosite necorespunzator/defecte, suprafete alunecoase sau locuri primejdioase etc.

Accesul adultilor/copiilor cu obiecte ascutite/taioase (cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente etc) si folosirea acestora la locul de joaca, este interzisa. In cazul introducerii acestora in locul de joaca, adultul ce insoteste copilul si/sau gazda evenimentului privat sunt unicii responsabili pentru orice consecinta, intelegandu-se si raspunderea pentru accidentele provocate altor copii sau distrugerile realizate.

Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.

Este interzis accesul persoanelor cu semne vizibile de imbolnavire, incluzand raceli, viroze, enterocolite, boli contagioase. Copiii cu probleme psihice, mentale sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia. Va rugam sa anuntati personalul administrativ daca sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastra (copilul prezinta tulburari de comportament, este alergic, este epileptic sau dependent de insulina si are nevoie de ingrijiri speciale etc.) si sa manifestati o atitudine preventiva si o supraveghere cat mai riguroasa.

Va rugam sa ne mentionati in cel mai scurt timp orice incident de orice tip (deficiente ale echipamentelor, deficiente de orice tip, accidentari/accidente produse la/cu echipamentele de pe teren, altercatii, evenimente de forta majora (alergii, intepaturi, muscaturi, lovituri minore/grave). Yardinia detine trusa de prim ajutor si pentru orice situatie de urgenta va acordam sprijin imediat. Totodata, personalul Yardinia va lua imediat masurile necesare pentru contactarea serviciului de urgente 112.

 1. Cheia unei zile frumoase este un adult vigilent, prezent

Insistam ca toti adultii sa fie prezenti, vigilenti tot timpul sederii la Yardinia. Ati fi uimiti cum o secunda pe telefon sau de neatentie poate insemna un accident mai mult sau mai putin grav.

Orice adult/parinte/apartinator este dator sa mentina mereu contactul vizual si o supraveghere sigura, in imediata vecinatate, pentru minorul/minorii aflati in grija lui. In cazul evenimentelor private, organizatorii vor purta raspunderea pentru toti copii si adultii invitati, suplimentar fata de raspunderea acestora personala. Fiecare minor va avea acces la locul de joaca numai insotit de un adult responsabil, ce se va ocupa de supravegherea acestuia.

Este interzisa iesirea din locatie a minorilor neinsotiti. In cazul accidentelor cauzate de iesiri din locatie, nesupravegheati a minorilor, Yardinia nu isi asuma nicio raspundere.

Prin urmare, orice minor va fi insotit de un adult ce va purta intreaga raspundere pentru actiunile sale si care se va obliga sa respecte pentru el si copil normele de igiena (maini/imbracaminte/incaltaminte curate).

 

 1. Importanta comportamentului preventiv

Este important sa invatam de mici copiii sa fie ei insisi atenti si sa aiba un comportament sigur.

Siguranta la locul de joaca se ”preda”, inainte de toate, in familie. Un copil responsabil poate iesi singur din situatii neplacute sau posibile riscuri de accidentare a lui sau a altor copii. Va rugam sa le explicati copiilor:

 • Sa nu impinga/traga de alt copil cand se afla pe topogane, scari, balansoare, leagane, alte echipamente, copaci, zone de joaca etc.;
 • Interveniti pentru a preveni orice situatie conflictuala, lovire/muscare/accidentare a altui copil, manifestati atentie sporita daca stiti ca minorul prezinta ocazional stari de nervozitate/agresivitate si se poate rani pe el insusi sau alti copii;
 • Sa foloseasca in mod corect echipamentele, leaganele, topoganele, sa nu iasa sau se impinga in afara balustradelor, sa nu sara fara sa se uite, sa isi astepte randul;
 • Sa utilizeze locul de joaca si dispozitivele ce sunt inuntru in scopul pentru care au fost create si nu altul, cu respectarea indicatorilor de greutate, inaltime, varsta;
 • Ca este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, chiar din culpa, parintele/ insotitorul isi asuma in integralitate responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor;
 • Lasati orice biciclete, accesorii astfel incat sa nu incurce alti copii/adulti, sa nu existe un risc de impiedicare, purtati casca sau echipamente de protectie pentru role/biciclete etc;
 • Aveti grija la suprafetele alunecoase/umede, unde exista un risc potential de alunecare si lovire;
 • Atentie la zonele ce se pot supraincalzi in timpul verii; arsurile de contact se pot produce si in cateva secunde, mai ales pentru pielea sensibila a bebelusilor;
 • Folositi crema de protectie solara vara si haine adecvate, racoroase, ce evita supraincalzirea celor mici, arsurile solare si insolatia;
 • Mentineti o hidratare optima a copiilor.
 • Va rugam sa spalati mainile copiilor dupa utilizarea toaletei.

 

 1. Activitatile optionale se vor desfasura doar sub supravegherea personalului Yardinia sau a subcontractorilor, dupa caz.

 

 1. Utilizarea in siguranta a leaganului

Leaganul este echipamentul care provoaca cel mai des raniri, cand se afla in miscare sau daca alti copii alearga in imediata vecinatate a acestuia. Este important sa se evite si coborarile dintr-un leagan in miscare, utilizarea fara ca minorul sa se tina strans, cu ambele maini. Leaganele sunt concepute pentru a tine, in siguranta, o singura persoana.

 1. Utilizarea in siguranta a balansoarului

Recomandam ca balansoarul sa fie folosit de catre copiii mai mari, cei mici, in special de varsta prescolara, fiind supusi unor riscuri de ranire, prin cadere/contact brusc cu solul/probleme de cooperare intre copii si accidentare prin lovire. Indiferent de design, carusele si balansoarele trebuie abordate cu prudenta, pentru prescolari.

 1. Utilizarea in siguranta a toboganelor

Folosirea toboganelor este sigura atata timp cat acestea sunt utilizate cu atentie, conform indicatiilor, in pozitie sezut si nu pe burta, fara ca cei mici sa se impinga, sa se aplece pe balustrade, sa faca miscari imprudente. Actionati prudent cand sunt mai multi copii si mentionati-le ca nu este ok sa alerge, sa se impinga, sa se dea simultan sau unul dupa celalalt sau daca un alt copil sta in partea de jos si nu a reusit sa se ridice inca.

 1. Fumatul

Fiind un spatiu deschis, fumatul este in principiu permis. Se poate fuma numai in locurile special amenajate, nu in pergolele inchise, fara a deranja alti oaspeti. Nu se vor arunca mucuri de tigara pe jos, in iarba etc.

 

 1. Principii generale de comportament

Adultii ce insotesc minorii si gazdele evenimentelor private vor manifesta diligenta sporita in supravegherea copiilor si vor preveni/evita orice situatie de pasivitate temporara/totala ce poate avea drept cosecinta accidentarea/lovirea/vatamarea/orice situatie de altercatie/bullying in care este implicat minorul/adultul si minorul.

Toti clientii inteleg ca bullyingul la locul de joaca este interzis si Yardinia isi rezerva dreptul de a solicita minorului si adultului ce il insoteste parasirea locului de joaca, fara sa ii fie rambursata taxa platita. In aceasta situatie, Yardinia isi rezerva dreptul de a nu reprimi ulterior minorul sau dupa caz, insotitorul, la locul de joaca.

Clientii vor avea o atitudine civilizata, un comportament si o tinuta decente, vor evita expresiile jignitoare, ofensatoare, violenta verbala sau fizica, agresivitatea de orice tip.

Ne rezervam dreptul de a interzice accesul sau prezenta in continuare in incinta Yardinia, oricarui potential client sau client, fara rambursarea taxei achitate, daca este instabil emotional, violent, sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor, stupefiantelor, are un comportament agresiv verbal sau fizic sau nu respecta prezentele reguli.

Este interzis accesul cu bauturi alcoolice, seminte, droguri, stupefiante de orice tip, arme de orice tip, obiecte ascutite, taioase, inflamabile etc.

Gunoaiele, mucurile de tigara, reziduurile de orice tip vor fi aruncate numai in locurile special amenajate.

Este interzis orice tip de distrugere/deteriorare/vandalizare a jucariilor, spatiului, vegetatiei, panourilor, locurilor de joaca, echipamentelor de orice tip etc. Orice deteriorare/distrugere va fi suportata integral de adultul ce insoteste copilul sau adultul ce se ocupa de cresterea si educarea minorilor (in cazul grupurilor organizate de gradinite/scoli etc) sau de adultul responsabil, dupa caz, daca dauna e provocata de un adult.

Ne dorim o atmosfera cat mai calda si vesela in incinta Yardinia, asa ca va incurajam sa ne aduceti la cunostinta orice situatie conflictuala/de altercatie/violente verbale/fizice etc. si vom depune toate eforturile sa o solutionam impreuna.

Sunt interzise: obiectele ascutite, taioase, periculoase, imbracamintea neadecvata, ce contine cordoane/curele/sireturi/margele/posete/coliere etc. ce ar putea fi prinse de echipament și care ar putea sugruma accidental un copil, alimentele ce pot provoca inec (dropsuri/bomboane/fructe mici/guma de mestecat/fructi cu samburi/ nucifere etc). In cazul in care sunt aduse astfel de obiecte/alimente, adultul ce insoteste minorul este unicul responsabil pentru orice consecinta, intelegand si raspunderea pentru accidentele ce pot fi provocate altor copii (loviri, alergii, soc anafilactic in caz de alergie, violente/vatamari, distrugeri realizate etc.).

In situatia evenimentelor private, se va opta pentru pachetele cu meniu inclus sau dupa caz, se va agrea impreuna cu reprezentantii Yardinia ce tip de alimente/bauturi pot fi aduse pentru respectivul eveniment si in toate cazurile se va furniza certificat de conformitate. Gazdele evenimentelor vor raspunde, suplimentar, pentru orice problema intervenita, dauna cauzata Yardinia sau incident medical.

Evenimentele private sunt premise numai in baza unei rezervari prealabile.

Recomandam ca si in cazul evenimentelor, minorii invitati sa vina insotiti de un adult, fiind dificil ca adultii gazda sa exercite supravegherea tuturor minorilor.

Clientii (adulti si copii) vor respecta regulile fiecarei activitati in parte, folosi jucariile in conformitate cu varsta recomandata, modul de exploatare corect. Adultul ce supravegheaza minorul/minorii vor mentine mereu vigilenta in supravegherea copiilor, in special a celor foarte mici. Un adult va putea insoti un grup de maxim 10 copii.

Clientii sunt rugati sa respecte intimitatea celor din jur (copii, adulti, atat cei prezenti la locul de joaca, cat si personalul Yardinia si vecinii). Fotografierea/filmarea altor persoane este interzisa. In cazul evenimentelor private, filmarea sau fotografierea in incinta Yardinia este interzisa, fara aprobarea conducerii.

 1. Excluderea raspunderii Yardinia

Locul de joaca si gradina Yardina se foloseste, pe propria raspundere, de orice client.

Yardinia nu va purta nicio culpa/raspundere de orice tip decurgand/in legatura cu nicio situatie de orice tip privind nerespectarea/incalcarea prezentului Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta.

In situatia in care intervine orice incident de lovire/vatamare/bullying/deteriorare a starii de sanatate indiferent de motiv, in care este implicat minorul/adultul, adultul ce insoteste minorul este unicul responsabil pentru respectivul incident si neglijenta in supravegherea minorului ce a determinat situatia ce a condus la accidentare/lovire/altercatie de orice tip si acesta intelege sa nu formuleze nicio actiune impotriva Yardinia in materie civila/penala, respectiv orice demers de pretindere a unor daune/pretentii de orice tip/actiuni in raspundere civila/penala si orice alt demers conex, privind situatii intervenite la locul de joaca.

Este interzis accesul la locul de joaca a copiilor impreuna cu jucarii proprii. In situatia in care li se permite accesul cu anumite jucarii sau acestea sunt ascunse la intrare si nu ne apartin, nu raspundem pentru pierderea/deteriorarea/furtul etc acestora.

Va rugam sa fiti vigilenti si sa nu lasati obiectele personale, obiectele de valoare, jucarii sau orice alte bunuri apartinand copiilor/adultilor nesupravegheate. Yardinia nu isi asuma nicio raspundere in cazul pierderii, furtului sau distrugerii acestora.

Yardinia NU isi asuma responsabilitatea pentru:

 1. certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii;
 2. accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a prezentului Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea de catre copii a regulilor, datorata neexplicarii/necitirii acestora de catre adultii insotitori sau din neascultarea/refuzul recomandarilor/neatentia copiilor;
 3. accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica si de motricitate ale copiilor;
 4. problemele aparute din incapacitatea/slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor intre ei sau a minorului/minorilor cu adultul insotitor;
 5. situatiile aparute din neglijenta/culpa in supraveghere a adultilor insotitori.
 6. Dispozitii finale

Prezentul Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta se aplica si in cazul evenimentelor private, pentru toti adultii/copiii ce participa. Responsabilitatea explicarii regulilor revine adultilor insotitori, parintilor sarbatoritului, cadrelor didactice insotitoare.

Ne rezervam dreptul de a:

 • respecta orice restrictii impuse de lege/situatii de forta majora/caz fortuit/carantinare etc ce pot influenta/anula anumite evenimente;
 • evacua clientii care incalca prezentul Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta Yardinia;
 • intrerupe/amana/reprograma/anula orice activitati in caz de conditii meteorologice nefavorabile (vant, furtuna, ploaie, ninsoare, viscol etc);
 • limita/interzice accesul liber in cazul evenimentelor private.

Yardinia isi rezerva dreptul de a formula orice demers juridic, de orice tip [(civil/penal etc), actiune in instanta etc.] prevazuta de legile romane, in situatia nerespectarii prezentului Regulament de ordine interioara si Reguli de siguranta.

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

A NILEPH SRL (YARDINIA)

 

Începând cu data de 25 mai 2018 au devenit aplicabile prevederile Regulamentului European privind protecția datelor cu caracter personal (“General Data Protection Regulation – GDPR”). Acestea asigură o securitate și o protecție sporită referitor la datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să ne acordați asistența și consimțământul pentru a fi în măsură să implementăm în mod corect aceste prevederi.

Pentru a fi în măsură să vă furnizăm serviciile noastre, respectiv să vă putem trimite oferte privind serviciile noastre, precum și oricare altă formă de servicii de agrement si de alimentatie publica, care ar putea intra sub incidența interesului dvs., dar și știri, campanii, invitații la diverse evenimente, este necesar să obținem consimțământul dumneavoastră expres.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul www.yardinia.ro, precum și a celor ale căror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terță parte, sau la care am avut acces dintr-o altă sursă, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

Vă rugăm să acordați o atenție deosebită lecturării următoarei Politici (denumită în continuare “Politica GDPR”) pentru a înțelege modul în care vor fi tratate informațiile dumneavoastră (“date personale”).

Politica GDPR explică practicile NILEPH SRL (denumita in continuare Yardinia), referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt prelucrate de către noi.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de Yardinia se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.

Prin Politica GDPR, Yardinia dorește să informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm, precum și cu privire la scopurile prelucrării. În plus, persoanele vizate sunt informate prin intermediul Politicii GDPR și cu privire la drepturile de care beneficiază.

Datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană identificabilă, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Această Politică se referă la datele personale ale clienților noștri, ale partenerilor de afaceri, ale altor persoane care intră în contact cu noi sau care vizitează locațiile noastre, angajați sau persoane aflate în proces de angajare, colaboratori etc. și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin: e-mail, direct la recepție, formulare diverse, CV-uri, înregistrări video, web-site, social media. În scopul desfășurării activității, Yardinia poate colecta, prelucra și stoca anumite date cu caracter personal necesare din punct de vedere legal, pentru încheierea unui contract sau din interes legitim. Aceste date pot fi, dar nu se limitează la: nume, prenume, cetățenie, adresă, telefon, adresa de e-mail, imagini în mișcare etc.

Politica de confidențialitate descrie:

 

Cine suntem;

Ce date colectam;

Scopul pentru care colectăm și modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;

Modul în care colectăm date cu caracter personal;

Temeiul procesării pentru scopul de mai sus;

Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm;

Perioada de stocare în vederea procesării;

Drepturile dumneavoastră și modul în care puteți să le exercitați;

Către cine putem transmite aceste date.

De asemenea, dorim să vă facem cunoscute măsurile pe care le luăm pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal precum și modul în care ne puteți contacta în chestiuni legate de confidențialitate și de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

CINE SUNTEM?

Suntem NILEPH SRL si acționam in calitate de operator al Yardinia. Datele noastre de identificare sunt : C.U.I. 39562306, NR REG COM.: J23/4308/2020.

CE DATE COLECTAM

Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt următoarele: numele si prenumele, adresa de email, numărul de telefon, datele de identificare de pe copia cârtii tale de identitate, inclusiv CNP-ul tău, datele cardului de credit (tipul cardului, numărul cardului de credit, numele titularului, data expirării si codul de securitate), informații despre evenimentul organizat, cereri speciale, observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru spațiul închiriat ales, facilitați sau orice alte servicii utilizate), fotografii sau imagini in mișcare ale tale (realizate prin camerele de supraveghere sau aparat foto/video) si orice alte date personale pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse atunci când devii client sau un potențial client in vederea prestării de servicii, sau când folosești produsele sau serviciile noastre.

SCOPUL PENTRU CARE COLECTĂM ȘI MODUL ÎN CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Yardinia colectează date în următoarele cazuri:

 1. Dacă sunteți un client sau un potențial client al nostru:

Avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

1.1.  Pentru a vă oferi serviciile noastre

Vă solicităm date pentru a vă oferi serviciile noastre:

– a vă putea rezerva evenimentul privat și alte servicii la Yardinia; temeiul de prelucrare a datelor este în acest caz executarea unui contract;

– a putea desfășura evenimentul la Yardinia; prelucrarea datelor cu caracter personal se face, în acest caz, în baza unei obligații legale;

1.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastră

Este important pentru noi să putem comunica cu dumneavoastră în scopuri variate, cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastră asupra serviciilor noastre, acela de a soluționa diverse sesizări ale dumneavoastră sau acela de a vă putea oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic.

1.3.  Obligație legală

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, telefonul, adresa / domiciliul, adresa de poștă electronică (opțional) precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

 1. Dacă sunteți un angajat sau un alt tip de colaborator

2.1.  Pentru a intra în relații contractuale cu noi (Contract Individual de Muncă etc.)

Vă solicităm datele impuse de lege pentru a încheia contracte de muncă cu noi, în temeiul unei obligații legale: nume, prenume, domiciliu, data și locul nașterii, coordonatele actului de identitate, acte de studii, cazier judiciar (atunci când este cazul).

2.2.  Pentru a comunica cu dumneavoastră

Pentru a putea comunica cu dumneavoastră în timp util vă putem solicita numărul de telefon și adresa de poștă electronică.

2.3. Dacă doriți să vă angajați la Yardinia

Utilizăm datele personale conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul Yardinia. Ne bazăm prelucrările pe interesul de potențială încheiere și derulare a unui contract de muncă.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de poștă electronică, telefonul, faxul, adresa, datele personale incluse în CV, detaliile privind educația şi instruirea, calificările profesionale, precum şi alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

 1. Dacă sunteți un partener de afaceri / furnizor

3.1.  Pentru a ține legătura cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a păstra contactul direct și a menține relația contractuală cu dumneavoastră. Colectăm aceste date având ca temei încheierea de contracte comerciale.

3.2.  Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele dumneavoastră de contact pentru a comunica cu dumneavoastră cu privire la orice probleme relevante legate de relația noastră contractuală.

3.3.  Obligație legală

În anumite situații vă putem solicita unele date cu caracter personal în temeiul unei obligații legale, impuse de legislația în vigoare.

 1. Dacă sunteți un vizitator la Yardinia

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a asigura securitatea, bunurilor și personalului nostru. În acest caz, ne bazăm procesarea datelor pe interesul legitim al Yardinia, și anume protecția acestor spații, active și personal.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct, la solicitarea noastră, precum și imaginile dumneavoastră înregistrate cu ajutorul sistemului de supraveghere video. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastră tacit (înțelegerea si acceptarea semnificației indicatorului „Zona supravegheată video”). Spatiile supravegheate video sunt cele comune.

De asemenea, putem utiliza imaginile dumneavoastră sau ale însoțitorilor dumneavoastră in scopuri de promovare pe site-uri de promovare (social media) sau pe site-ul nostru. Va vom cere acordul expres pentru a ne permite realizarea fotografiilor / imaginilor video si utilizarea acestora.

 1. Dacă sunteți utilizator al site-ului nostru www.yardinia.ro.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele si prenumele, adresa de email, numărul de telefon, datele de identificare de pe copia cârtii tale de identitate, inclusiv CNP-ul tău, datele cardului de credit (tipul cardului, numărul cardului de credit, numele titularului, data expirării si codul de securitate), informații despre rezervarea ta, cereri speciale, observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru spațiul rezervat, facilitați sau orice alte servicii utilizate).

Transmiterea de date cu caracter personal către terți

Deși, ca o regulă generală, noi nu divulgăm datele dumneavoastră personale către terți, există posibilitatea:

– dacă există obligația legală de transmitere a datelor personale relevante către autorități publice.

Cine are acces la datele Dvs.?

Vă aducem la cunoștință că pentru funcționarea eficientă a colaborării cu dvs. atât prin intermediul email-ului cât și a rețelelor de socializare, la datele dvs. au acces doar persoanele angajate, delegate din interiorul firmei. Categoriile de servicii și datele cu caracter personal ce pot fi utilizate sunt următoarele:

Servicii SMTP (comunicare email) – adresă de e-mail;

Servicii newsletter – adresă de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;

Servicii de facturare – nume, prenume, CNP, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă;

Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă;

Servicii de trimitere SMS – numărul de telefon;

Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail, număr de telefon;

Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, CNP;

Servicii juridice – nume, prenume, adresă, CNP;

Durata procesării

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă cât mai scurtă de timp, atât cât este minimul necesar pentru buna desfășurare a activității noastre. Pentru înregistrările video ale sistemului de supraveghere durata este de maxim 30 zile (înregistrare ciclica). Pentru scopuri de marketing, datele dvs. sunt stocate pana la solicitarea expresa a dvs. de a nu mai primi oferte de la noi (buton unsubscribe din mail-ul transmis de noi). Pentru scopuri legale, datele sunt păstrate strict pe durata existentei obligației legale.

Pot există însă situații în care legislația în vigoare impune păstrarea anumitor seturi de date pe perioade mai îndelungate de timp.

Drepturile dumneavoastră

În calitate de titular al datelor cu caracter personal, RGPD vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

dreptul de acces – vă permite să obțineți confirmarea faptului că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de către noi şi, dacă este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

dreptul de rectificare – vă permite să rectificați datele dumneavoastră personale dacă sunt incorecte;

dreptul la ștergere – vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră personale în anumite cazuri, ca de exemplu: dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate; dacă procesarea s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră și dacă v-ați retras consimțământul, sau acesta a expirat sau în cazul în care nu mai există un temei juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale; o instanță sau o autoritate de reglementare a decis că datele dumneavoastră cu caracter personal în cauză trebuie șterse; dacă se dovedește că datele dumneavoastră personale au fost prelucrate în mod ilegal;

dreptul la restricționare – vă permite să obțineți restricția de procesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri, de exemplu, atunci când contestați acuratețea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm această acuratețe;

dreptul de a obiecta – vă permite să obiectați la procesarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în condițiile și în limitele stabilite de lege;

dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil, sau să transmiteți aceste date unui alt operator de date.

Puteți să vă exercitați drepturile menționate mai sus și să aflați mai multe despre astfel de drepturi prin depunerea la noi, în calitatea noastră de operator de date, o cerere scrisă la NILEPH SRL, cu sediul in Voluntari, bld. Pipera 166-168, e-mail hello@yardinia.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în calitatea sa de autoritate publică centrală autonomă cu competență generală în domeniul protecției datelor personale.

PROCESAREA FORMULARULUI DE CONTACT SI PARTAJAREA DE DATE

Yardinia va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact, existentă pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastră.

Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului www.yardinia.ro, înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii GDPR.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că pentru a putea procesa solicitările dumneavoastră transmise în secțiunea de contact a site-ului, este posibil ca, în anumite circumstanțe, să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră partenerilor cu care Yardinia colaborează și/ sau altor terți furnizori de servicii ai Yardinia.

Cu toate acestea, Yardinia a adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum și prelucrarea în conformitate cu cerințele GDPR a datelor dumneavoastră de către entitățile menționate anterior.

Yardinia se obligă să nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a le utiliza și în alte scopuri.

De asemenea, este posibil ca Yardinia să aibă acces și la alte date cu caracter personal prin stabilirea de către dvs. a unei legături cu Yardinia, prin prelucrarea datelor comunicate în urma conversațiilor telefonice, conversații e-mail, prezentarea la sediul nostru în vederea obținerii de informații, etc.

Prin contactarea Yardinia în oricare mod stipulat mai sus sau oricare altă metodă care presupune o comunicare mijlocită sau nemijlocită între dvs. și Yardinia, înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii GDPR.

PRELUCRARE AUTOMATĂ DE DATE. COOKIE

A se vedea politica de utilizarea a modulelor cookie.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Site-ul www.yardinia.ro poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Yardinia. Nu ne asumăm nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu vom putea fi ținuți răspunzători pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Yardinia  nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECȚIE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.yardinia.ro.

Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul www.yardinia.ro dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări. De asemenea, vă recomandăm să verificați această pagină pentru orice actualizare.

Termenii Politicii GDPR se interpretează în conformitate cu legislația aplicabilă.

CONTACT

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul in care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați accesând datele de contact existente pe site.

Dreptul tău de a depune plângere se poate exercita prin transmiterea acesteia către: ANSPDCP la datele de contact: Bd G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, București, cod poștal 010336, telefon +40.318.059.211 e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Consent Preferences